Bij Autorijschool Ede werken we altijd met een zogenaamde Lescam. Tijdens de rijlessen neemt de instructiecamera je op. Het voornaamste voordeel van deze techniek is dat we de rijlessen heel precies kunnen analyseren en verbeteren. Zijn er aandachtspunten wanneer je een rotonde nadert? Heb je het gevoel dat je goed in de spiegels kijkt, maar zou dat beter kunnen? We kunnen het allemaal nagaan met de Lescam.

 

Hoger slagingspercentage door de Lescam

Doordat we de rijlessen goed kunnen analyseren en verbeteren, vergroten we de kans dat jij je rijbewijs in één keer haalt. Je weet immers wat jouw aandachtspunten zijn. Mede dankzij deze optie hebben wij maar liefst een 1e geslaagden percentage van 94%! Het fijne daaraan is dat dit jou weer in de kosten scheelt.

 

Analyseren tijdens de rijlessen

Ben je onzeker in het verkeer? Wanneer een rijinstructeur je tijdens het rijlessen op jouw aandachtspunten wijst, kan het zijn dat die onzekerheid alleen nog maar groter wordt. Met de instructiecamera hoeven we deze momenten niet direct meer te bespreken, maar kan het op een later moment als de auto stilstaat. Op deze manier kunnen we rustig de tijd nemen om de situatie terug te kijken en te bespreken.

Zo werkt de Lescam tijdens rijlessen