Hulp bij rijangst

Autorijschool Ede is de expert als het gaat om het verhelpen van angst tijdens het autorijden. Marco Jansen weet precies wat er speelt bij zijn cursisten en hoe hij de problemen moet benaderen.

  • Al een tijdje je rijbewijs, maar voel je je nog steeds onzeker achter het stuur?
  • Ben je zenuwachtig als je instapt?
  • Voel je je dolende op de weg?
  • Zit je liever op de passagiersstoel?
  • Vind je het eng om de snelweg op te rijden?
  • Heb je faalangst voor het praktijkexamen?

Probeer dan eens de rijangst-cursus van Autorijschool Ede. Neem een proefles en er wordt gekeken waar het probleem zit. Op basis hiervan selecteren we het pakket dat bij jou past.  De proefles kost €60,-
Bevalt de proefles om één of andere reden toch niet? Geen probleem, geef dit binnen 7 dagen aan en je zit nergens meer aan vast.

Je loopt dus geen enkel risico!


Heb je al een rijbewijs, dan kun je ook kiezen voor losse lessen of een pakket van 10 uur!

 

Benieuwd naar onze eerlijke prijs?

Bekijk voor een voor een volledige opleiding hier de tarieven van onze lespakketten. 

Voor enkele lessen geldt een ander tarief.  Zie overige tarieven.

Faalangst herkennen

Hier leren wij jou de kenmerken van rij- of faalangst voor autorijden te herkennen. Je krijgt de juiste tips en training om jouw rijangst te overwinnen. Of het nu om rijden op de snelweg of faalangst voor het rijexamen gaat, met de coaching van Autorijschool Ede kom jij er doorheen.

Dit wordt gedaan met vier basisprincipes:

  1. Waarnemen
  2. Voorspellen
  3. Beslissen
  4. Handelen

Met de methode van Autorijschool Ede leer je hoe je deze heldere principes op een toegankelijke manier kan toepassen. Dit zorgt voor meer zekerheid achter het stuur en een vertrouwd gevoel voor op de weg. Met Autorijschool Ede kom jij van je rijangst af. Vraag nu naar meer informatie over deze oplossing voor jouw vrees. Een mooie cursus die scherp geprijsd is, op maat verloopt en in jouw tempo aangeboden wordt.